joi, 18 iunie 2015

Brad Pitt şi Angelina Jolie nu-şi lasă copiii să caute informaţii despre ei pe GoogleActorul Brad Pitt a declarat că nu le permite copiilor lui să caute informaţii pe Google despre el sau despre partenera sa de viaţă, Angelina Jolie.
 Brad Pitt este conştient de faptul că o simplă căutare pe internet după numele său sau al partenerei sale de viaţă, Angelina Jolie, oferă sute de milioane de rezultate.
 Dar, copiii celor două staruri americane nu ştiu acest lucru, potrivit people.com. "Numele noastre sunt blocate pe toate computerele copiilor noştri", a declarat Brad Pitt, pentru publicaţia germană Bild. "Nu pot căuta pe Google informaţii despre mama lor şi despre tatăl lor. Nu vreau să devin dependent de ceea ce alţi oameni cred despre mine", a mai spus actorul american.

Brad Pitt a mai spus că nici el şi nici partenera lui de viaţă nu sunt interesaţi să caute pe internet ce spun alţii despre ei. "Nici măcar nu mai acordăm importanţă lucrurilor care se spun despre noi", a mai spus el.
 Deşi sunt împreună de peste şase ani şi au şase copii, Brad Pitt şi Angelina Jolie au spus în numeroase rânduri în trecut că nu doresc să-şi oficializeze relaţia. Totuşi, anul trecut, Brad Pitt a spus în mai multe rânduri că cei şase copii ai lor ar putea să-i forţeze să se căsătorească.

Zvonurile privind o eventuală căsătorie a cuplului Brad Pitt - Angelina Jolie au fost reluate la începutul acestui an în presa internaţională.

Angelina Jolie şi Brad Pitt au împreună şase copii, trei adoptaţi - Maddox, născut în august 2001, în Cambodgia, Zahara, născută în ianuarie 2005, în Etiopia, şi Pax, născut în noiembrie 2003, în Vietnam - şi trei biologici, Shiloh, născută în mai 2006, şi gemenii Knox şi Vivienne, născuţi în iulie 2008.

Sursă: mediafax.ro

Sursa:Replica Online
VIDEO:Legends of The Fall (ending scene)

Niciun comentariu: