duminică, 7 iunie 2015

Funny pe Net ! Cristopher Walken, 1978- Premiul Oscar categoria "Cel mai bun actor intr-un rol secundar"Biografie

Christopher Walken a câstigat în 1978, Premiul Oscar la categoria “Cel mai bun actor într-un rol secundar” pentru interpretarea uluitoare din filmul lui Michael Cimino, The Deer Hunter, rol care i-a adus si Premiul Cercului criticilor de film din New York si o nominalizare la Globul de Aur...citeste mai departe pe CineMagia

The Deer Hunter-Vanatorul de cerbi (1978)

Sinopsis
Intr-un mic orasel american, amenintarea razboiului din Vietnam, care planeaza asupra tuturor barbatilor inrolati, este intampinata cu unirea destinelor in cadrul ceremoniilor de cununie. Numai ca aceasta incercare nu este suficienta pentru a opri ororile razboiului. Acesta este si cazul a trei prieteni vechi pe care razboiul ii schimba in totalitate....
Al doilea film at lui Michael Cimino, la origine un scenarist talentat la Hollywood, a fost declarat de unii o capodopera cinematografica si de altii un film plin de ura care distorsiona grosolan realitatea istorica.
 
Undeva intre aceste doua extreme “Vanatorul de cerbi” a devenit si un mare succes comercial, in ciuda faptului ca vorbea despre pierderea inocentei Americii in Razboiul din Vietnam.
 
Intr-un orasel industrial din Pennsylvania, trei muncitori, Michael (Robert De Niro), Steven (John Savage) si Nick (Christopher Walken), sunt chemati in armata pentru a pleca in razboi. Inainte de a-si parasi prietenii, Steven se insoara. iar casatoria si nunta devin si o petrecere de adio pentru proaspetii recruti.
Fimul sare apoi in Vietnam. Toti trei prietenii sunt facuti prizonieri si reusesc in cele din urma sa scape, dar cu consecinte tragice...citeste mai departe pe CineMagiaNiciun comentariu: