sâmbătă, 27 iunie 2015

Galerie foto - Cum arată azi copiii geniului Stephen Hawking, măcinat de o boală necruţătoare. „Să văd această familie DIN INTERIOR a fost o adevărată revelaţie pentru mine...”

Stephen Hawking este cea mai sclipitoare minte a vremurilor noastre, însă savantul este măcinat de o boală necruţătoare care i-a furat abilitatea de a merge şi de a vorbi.Stephen Hawking este cea mai sclipitoare minte a vremurilor noastre, însă savantul este măcinat de o boală necruţătoare care i-a furat abilitatea de a merge şi de a vorbi. Legătura lui cu lumea este scaunul cu rotile special dotat cu un sintetizator, dar pentru copiii lui, acesta nu era nimic mai mult decât o jucărie.
Actorul Eddie Redmayne, care a cucerit un premiu Oscar pentru prestaţia sa în rolul lui Stephen Hawking din filmul ''Teoria întregului'', a făcut mai multe declaraţii interesante despre copiii celebrului fizician, scrie playtech.ro.

Astfel, Redmayne susţine că, în pregătirea filmului, a discutat cu copiii lui Stephen Hawking, care i-au povestit cum „vedeau'' boala tatălui lor când erau mici (Hawking suferă de scleroză laterală amiotrofică).
''Tim spunea că obişnuiau să se urce în căruciorul tatei şi să-l folosească ca pe un kart sau că obişnuiau să înregistreze înjurături pe sintetizatorul lui şi să le redea. Asta a fost o adevărată revelaţie pentru mine, pentru că, evident, sunt o familie normală care se confruntă cu o situaţie extremă, dar prin simţul umorului şi prin distracţie”, a declarat Redmayne, conform playtech.ro.
...citeste mai departe
Sursa:Gândul.info
Data:26 iunie 2015

Niciun comentariu: