vineri, 19 iunie 2015

Oficial: Nokia se apucă din nou de producţia de telefoane

Dacă afirmaţiile se confirmă, compania finlandeză ar trebui să aibă puterea financiară să reintre în producţia de smartphone-uri în 2016.

După un set de asociate viitorului companiei finlandeze, se pare că răsare soarele şi pe strada celor de la Nokia. Nu de alta, dar s-ar putea să fie doar o chestiune de timp până vom vedea din nou pe piaţă o serie de dispozitive noi aparţinând fostului gigant. Singurul impediment la ora actuală este asociat unui contract cu Microsoft de acum câţiva ani care le interzice pentru o perioadă de timp limitată reintrarea în sectorul de producţie telefoane.

În urmă cu doar câteva zile, CEO-ul Rajeev Suri a confirmat pentru publicaţia nemţească Manager Magazin că Nokia va începe din nou designul de produs şi va debloca licenţierea de smartphone-uri din 2016. La momentul respectiv se vor împlini aproximativ doi ani de când Microsoft a cumpărat divizia de mobile a companiei, iar finlandezi s-au axat într-o proporţie semnificativă pe reţelistică şi soluţii cartografice – Nokia Here.
 
Sursa:PLAYTECH
Data:19 iunie 2015

Niciun comentariu: