vineri, 12 iunie 2015

Omul orchestra (DVD)DVD-ul este inregistrat in sistem PAL.

Subtitrare in limba romana.

Nu degeaba Louis de Funès a fost numit „omul cu 40 de feţe pe minut". Actorul, pe numele său complet Louis Germain David de Funès de Galarza (1914-1983), a interpretat peste 130 de roluri în film şi peste 100 pe scena unui teatru. Între anii 1964-1979, producţiile în care a apărut s-au aflat pe primele locuri în box-office-ul francez.
În această perioadă, a devenit celebru pentru rolurile din seriile „Fantômas" şi „Jandarmul". Cel mai popular film al său a fost „Marea hoinăreală", care a strâns în cinematografe peste 17 milioane de spectatori.
Louis de Funès - pentru prieteni „Fufu" - a debutat în film în 1945, la 31 de ani, în pelicula „La Tentation de Barbizon". La vârsta de 49 de ani, de Funès a devenit cunoscut pe plan internaţional datorită succesului neaşteptat al filmului „Jandarmul la Saint-Tropez" (1964), care a condus la realizarea seriei de şase pelicule, „Jandarmul".
În anul 1970 a jucat în două pelicule: „Jandarmul în vacanţă" şi „Omul orchestră". În cel din urmă, distribuit de ziarul „Adevărul" săptămâna viitoare, Louis de Funès este Evan Evans, directorul unei trupe de balet, care repetă pentru un nou spectacol în Monaco, având în plan un turneu mondial...citeste mai departe

Sursa:Libraria romanilor din America de Nord

Vezi începutul filmului "Omul Orchestra" AICI

Niciun comentariu: