marți, 30 iunie 2015

Paris Hilton a crezut că e la un pas de moarte. A avut parte de o farsă teribilăParis Hilton a avut parte de o farsă pe care nu o va uita până la sfârșitul vieții.  Actorul Ramez Galal făcut-o pe Paris să creadă că fost la un pas să se prabusească cu avionul! Reacția vedetei a fost mai mult decât firescă - a intrat în panică și a început să plângă isteric.
Realizatorul egiptean Ramez Galal produce ediții îndrăznețe care sunt difuzate în timpul Ramadanului.

Într-una dintre ediții, Paris avea rolul de a-și face apariția la deschiderea unui nou hotel din Dubai. După ce a vizitat evenimentul, vedeta a fost invitată să facă un tur prin oraș cu avionul, scrie ea.md.

A acceptat, însă nu bănuia ce-i pregătește soarta. După ce au decolat, cei din jurul lui Paris au dat de înțeles că ceva este în neregulă.

Paris Hilton începe să întrebe ce se întâmplă, în timp ce pilotul continuă să manevreze avionul. Atunci când a înțeles că viața ei este în pericol, Paris a început să țipe și să plângă.

După ce avionul a aterizat, Paris a aflat a devenit protagonista unei farse.


Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/paris-hilton-a-crezut-ca-e-la-un-pas-de-moarte-a-avut-parte-de-o-farsa-teribila_1733651.html#ixzz3eYLZXECm
Follow us: @realitatea on Twitter

Data:30 iunie 2015

Niciun comentariu: