joi, 30 iulie 2015

Administratorul judeţului Arad făcuse înţelegere cu procurorii să-l denunţe pe şeful CJ

Administratorul judeţului Arad, Cristian Drăgan, făcuse înţelegere cu procurorii încă de la începutul lunii iunie pentru a-l denunţa pe şeful Consiliului Judeţean Arad, Nicolae Ioţcu (PNL), prins în flagrant primind mită pentru un contract de achiziţie de aparatură medicală.

Nicolae Iotcu (Foto: Adrian Piclisan / Mediafax Foto)
 
Mediafax [29/07/2015]
În motivarea deciziei judecătorilor Tribunalului Timiş de arestare preventivă a şefului Consiliului Judeţean Arad, obţinută de MEDIAFAX, se arată că denunţătorul este Cristian Drăgan, administratorul judeţului, cel care a intermediat mita pentru Nicolae Ioţcu şi care, încă din 8 iunie, a făcut o înţelegere cu procurorii anticorupţie, transmite corespondentul MEDIAFAX.
În motivare se arată că, prin ordonanţa procurorului din data de 8 iunie 2015, lui Cristian Drăgan i s-a autorizat "să desfăşoare mai multe activităţi în calitate de colaborator al organului judiciar".
Apărătorii lui Ioţcu au arătat, însă, în faţa instanţei, în momentul dezbaterii cererii de arestare preventivă formulate de DNA, că lui Drăgan nu i se putea atribui calitatea de colaborator al procurorilor pentru că era deja denunţător.

[cititi articolul complet în Mediafax]

Niciun comentariu: