luni, 27 iulie 2015

Cadavrul unui bărbat a fost găsit aproape de locul unde a murit familia procurorului arădean. Se pare că este şoferul care a părăsit locul accidentului

 
Adevarul [27/07/2015]
 
Şoferul cisternei care a provocat, pe 13 iulie, tragedia de pe o autostradă din Slovenia, în care şi-au pierdut viaţa patru membri ai familiei procurorilui arădean Flavius Chiş, ar fi fost găsit mort.
  Autorităţile slovene au ridicat cadavrul bărbatului şi spun că din primele cercetări acesta ar putea fi şoferul de 50 de ani care a  provocat tragedia.
Şoferul cisternei fugise de la locul accidentului pe care l-a provocat şi a era căutat de poliţia slovenă.

Purtătorul de cuvânt al poliţiei din Ljubljana, Maja Adlesic, a declarat că doar analiza ADN poate releva dacă bărbatul decedat este, sau nu, Stanko Brajer (şoferul care a provocat tragedia).
Plecat în vacanţa cu maşina personală, magistratul, alături de soţia, fiul şi soacra sa au murit, pe data de 13 iulie, într-un groaznic accident rutier produs în Slovenia. Soţia sa, Ioana Chiş, era angajată la Direcţiei de Dezvoltare şi Asistenţă Comunitară (DDAC) Arad şi urma să împlinească 35 de ani peste câteva zile. Fiul magistratului ar fi trebuit să intre în clasa I în această toamnă.
Tragedia rutieră a avut loc la ieşirea din Ljubljana (Slovenia), pe autostrada de coastă, între Logatec şi Unec, unde procurorul a tras pe dreapta, pe banda de avarie. În acel moment, şoferul unei cisterne, venit cu vetiză, s-a urcat peste autoturismul parcat de Flavius Chiş. În urma impactului, cele patru persoane din maşina magistratului nu au mai avut nicio şansă să supraviețuiască.
         
[cititi articolul complet în Adevarul]

Niciun comentariu: