marți, 21 iulie 2015

EXCLUSIVE : Kristen Stewart se racoreste pe aeroportul din ParisPublicat pe 20 iul. 2015
Kristen Stewart fumeaza relaxata, isi listeaza muzica si asteapta bagajele sa plece spre aeroportul din Paris


"Kristen Stewart, dezamagita de celebritate: de ce vrea sa stea departe de Hollywood si ce a declarat despre celebra scena de dragoste din Twilight"

 
Kristen Stewart a evoluat de la tanara Bella Swan, care se indragostea de vampiri stralucitori in seria Twilight, franciza cinematografica adaptata dupa celebra serie de carti cu acelasi nume. Acum, la 3 ani dupa terminarea filmelor care au facut-o celebra la nivel mondial, Kristen Stewart face dezvaluiri incredibile.

In cel mai recent numar al revistei Harper's Bazaar, Kristen Stewart ofera un interviu deschis, in care impartaseste cu fanii sai frustrarile pe care ti le poate provoca Hollywood-ul, dar vorbeste si despre Twilight, in special despre scena de dragose dintre cei doi protagonisti, din penultimul film al seriei.

Actrita de 25 de ani a marturisit ca presiunea a fost imensa atunci cand filma Twilight datorita asteptarilor foarte mari pe care le aveau fanii, mai ales cand venea vorba de momentele intime intre Bella si Edward, interpretat de Robert Pattinson.

 Frenezia fanilor era de nestapanit in toate perioada in care au fost facute filmele, asa ca presiunea era uriasa.

Asa ca, pentru Kristen Stewart, sa filmeze scene de sex alaturi de fostul ei iubit, Robert Pattinson, care la acea vreem, formau un cuplu,  a fost "grotesc de inconfortabil", conform declaratiilor facute in Harper Bazaar UK.


Citeste mai mult pe: http://procinema.ro/stiri/kristen-stewart-dezamagita-de-celebritatei-de-ce-vrea-sa-stea-departe-de-hollywood-si-ce-a-declarat-despre.html#ixzz3gWYfxMIl
Data:21 mai 2015

Niciun comentariu: