vineri, 31 iulie 2015

Farmecul Americii necunoscute.Casele de vanzare!VIDEO:Residential for sale - 1400 W COX Avenue, Flagstaff, AZ 86005
Publicat pe 30 iul. 2015
Property Site: http://tour.circlepix.com/home/3EET7B

Faceti cunostinta cu Ellie alpinista! N-a scapat de scutece, dar se catara pe pereti ceva de speriat!

Este limpede ca fetita asta din Flagstaff, statul american Arizona, mosteneste o trasatura de familie: ambii parinti sunt cataratori pe munte cu atestat.


Ellie Farmer n-a implinit inca 2 ani, dar escaladeaza peretii fara nicio teama. Pe primul l-a urcat inainte sa apuce sa mearga in picioare, pe cand avea doar opt luni. Acum, de cinci ori pe saptamana, Rachael si Zak Farmer isi duc odrasla la … antrenamente, intr-o sala din oras. In plus, tata Zak a construit un zid de alpinism, inalt de 2 metri, undeva in camera lui Ellie, langa patut. Chiar inainte de a vedea lumina zilei, micuta Farmer a facut alpinism. Ea a fost poreclita “Rock Prodigy” de catre cercul de prieteni al parintilor, asta ca urmare a faptului ca mama Rachael a urcat deseori pe munte, cu ea in burtica. Ellie este un copil hiperactiv, e ca o zvarluga. Escaladeaza orice zid, se urca peste tot, inclusiv in capul parintilor.

Comentati si cititi aici: http://www.enational.ro/umor/faceti-cunostinta-cu-ellie-alpinista-n-a-scapat-de-scutece-dar-se-catara-pe-pereti-ceva-de-speriat-483975.html/#ixzz3hVJ9ki4R

Data:29 06 2015

Niciun comentariu: