miercuri, 8 iulie 2015

FRANTA-Fostul ostatic din Mali, Serge Lazarevic se simte "invizibil" dupa intoarcerea sa.


© Bertrand Guay, AFP | Serge Lazarevic si François Hollande, pe aeroportul Villacoublay  dupa intoarcerea din captivitate,  9 décembre 2015.

Eliberat în decembrie, după trei ani de captivitate în Mali, Serge Lazarevic se simte abandonat. Imposibil de a lucra sau de a se muta de  acasa, cel care a fost ultimul ostatic francez exprimă întoarcerea dificila la normalitate.
 A fost ultimul ostatic francez din lume. După trei ani de captivitate în Sahel, în mâinile Al Qaeda din Maghrebul Islamic (AQIM), fostul ostatic Serge Lazarevic a fost eliberat la 9 decembrie. Abia coborât din avion aducându-l înapoi la Niger la Paris, colosul francez-sârb a declarat că "viața este frumoasă pentru a recâștiga libertatea."
Șapte luni după întoarcerea sa, viața sa nu mai este atât de frumoasa.
 Într-un interviu exclusiv la Franța Info, omul  de52 de ani arata cat de greu este intoarcerea la o viață normală. Euforia eliberarii a durat doar "două săptămâni", explică el. Apoi a fost coplesit de dificultățile pe care le intampina un om care a dispărut  mai mult de trei ani...citeste mai departe

Sursa:France 24
Data:8 iulie 2015

Niciun comentariu: