miercuri, 22 iulie 2015

Hotii de buzunare romi nu sunt niciodata in vacanta.Paris/Franta-21 iuliePublicat pe 21 iul. 2015
 
Orele 6.30: Denfert Rochereau,o statie pilot unde toti turistii si calatorii incarcati de bagaje trec spre aeroportul din Rosy ,Charles de Gaulles sau Orly.

Devenu une tradition depuis 30 ans sur les quais des métros parisiens des Roms Pickpockets tendent de détrousser les voyageurs, dans les couloirs, mieux dans les escaliers en dehors de toutes caméras de surveillance. Mais ils sont freinés par une personne qui a remarqué leur mode opératoire. Après avoir reçu un méchant coup de ceinturon sur l’avant bras, il continue à filmer ce qui les énerves, ce qui gâche leur travail… celui de voler.

Devenita o tradiție de 30 de ani pe peroanele de metrouri pariziene  hoții de buzunare romi tind să jefuiască turiștii, pe culoare, sau cel mai bine pe scările care nu sunt urmarite prin camerele de supraveghere.
Dar ei sunt impiedicati de o persoană care a observat procedura lor. După ce a primit o lovitură urâtă cu centura  pe antebraț, el continuă să filmeze ceea ce ii enerveaza,  si care strică munca lor ... aceea de hot.

Niciun comentariu: