miercuri, 22 iulie 2015

IMAGINILE luxului: Viaţa fabuloasă a copiilor lui Joaquin "El Chapo" Guzman, liderul celui mai important cartel de droguri mexican - GALERIE FOTO

Autorităţile mexicane au lansat o operaţiune de căutare a lui Joaquin "El Chapo" Guzman, liderul cartelui drogurilor Sinaloa, care a evadat din închisoare, a anunţat Comisia Naţională mexicană pentru Securitate duminică, relatează CNN.


Viaţa fabuloasă a copiilor lui Joaquin "El Chapo" Guzman, liderul celui mai important cartel de droguri mexican (Foto: Hepta)
 
Joaquin "El Chapo" Guzman conduce cartelul Sinaloa, care este, în prezent, cel mai important cartel al drogurilor din Mexic. Potrivit CNN, consumul de heroină din nord-estul Statelor Unite e alimentat, în mare parte, de către Sinaloa. Guzman a devenit foarte popular în Mexic după ce şi-a extins imperiul drogurilor în toată lumea, în timp ce autorităţile îl căutau. În Statele Unite, Guzman e căutat pentru mai multe infracţiuni, printre care trafic de droguri şi crimă organizată.
Săptămâna trecută, El Chapo a evadat din închisoarea în care era deţinut. Autorităţile mexicane au declarat că vor oferi o recompensă în valoare de 3,8 milioane de dolari oricărei persoane care le va putea furniza informaţii despre liderul cartelului mexican.
Guzman (60 de ani) a folosit reţeaua Twitter pentru a posta diverse mesaje defăimătoare la adresa echipajelor de poliţie care îl căutau. El Chapo nu e, însă, singurul iubitor Twitter din familie. Şi cei patru copii ai acestuia îl folosesc des, mai ales pentru a publica fotografii cu maşini de lux, arme încrustate cu diamante, petreceri exclusiviste şi animale de companie sălbatice, informează Daily Mail.
Într-una dintre fotografii, publicată de fiul cel mare, apar o armă AK-47 şi un Ferrari, în timp ce altă imagine înfăţişează un pui de leu şi un Bentley.

Dincolo de fotografii, fiii lui Guzman folosesc Twitter-ul şi pentru a proclama supremaţia "erei Guzman". Ivan Archivaldo, fiul cel mare al lui Guzman, scrie într-un tweet: “Nu pot să renunţ la responsabilitatea pe care mi-a lăsat-o tatăl meu. Era Guzman continuă!”
Jesus Alfredo, un alt fiu al lui Guzman, le arată follower-ilor săi o găleată plină cu iPhone-uri. Fotografia e făcută la o petrecere exclusivistă.
În februarie, el posta o fotografie care îl înfăţişează într-un avion privat. Sub fotografie a scris: “Ok, plebe, te las în urmă!” Tot el a mai publicat şi o colecţie de fotografii în care apare un pui de leu, animalul său de companie.
Joaquin, un alt fiu al lui Guzman a publicat o fotografie cu Paris Hilton, sub care a scris: “Fetiţele lui El Chino”.
Şi Alejandrina, fiica liderului cartelului Mexican, foloseşte Twitter-ul pentru a-şi ţine la curent prietenii cu noutăţile din viaţa familiei Guzman. Recent, ea a scris: “Sunt frumoasă datorită mamei mele, inteligentă datorită tatălui meu şi o criminală datorită mie”...citeste mai departe

Sursa:Mediafax
Data:21 iulie 2015

Niciun comentariu: