miercuri, 15 iulie 2015

Julio Iglesias și-a lansat primul single al unui viitor disc cu parfum mexicanJulio Iglesias și-a lansat vineri un single cu 'Fallaste corazon' ('Ai dat greș, inimă'), melodie care va figura pe viitorul său disc, primul realizat în limba sa maternă în ultimii zece ani de celebrul cântăreț spaniol de 71 de ani, care deține recordul de a fi vândut cele mai multe albume de muzică latino din lume, scrie revista 'Hola'.

Anunțat pentru 18 septembrie 2015, viitorul album se va intitula 'Mexico — Julio Iglesias' și va fi un omagiu adus acestei țări pe care marele artist o înțelege și o iubește. 'Poporul mexican mi-a dăruit momente de neuitat. Cunosc această țară ca și cum ar fi propria mea patrie și o port mereu în suflet', mărturisea interpretul, care a înregistrat un prim disc 'mexican' în 1976.

Totodată, noul album va fi dedicat muzicii mexicane, 'care este universală și ai cărei autori au făcut istorie', care 'ne-au umplut viețile de dragoste, nostalgie și amintiri', a afirmat Julio Iglesias. 'Cu tot respectul meu și profunda mea admirație', este textul dedicației semnate de el.

Viitorul disc va conține 12 cântece cu parfum mexican, interpretate în stilul de neconfundat al lui Julio Iglesias.
Cu o carieră artistică de 47 de ani, el a înregistrat peste 80 de discuri, în 12 limbi, începând din 1968, și a vândut peste 300 de milioane de albume, situându-se în top 10 al muzicienilor cu cele mai mari vânzări din toate timpurile.

Sursa:AGERPRES
Data:11 iulie 2015

Niciun comentariu: