duminică, 5 iulie 2015

Premii speciale la gala de închidere a TIFF 2015 pentru Nastassja Kinski şi Marin Moraru - FOTO

Actriţa Nastassja Kinski a primit, sâmbătă seară, premiul special al TIFF 2015 pentru contribuţia adusă cinematografiei mondiale, iar Marin Moraru a luat premiul de excelenţă TIFF 2015, în cadrul galei de închidere a festivalului, de la Teatrul Naţional din Cluj, la care au asistat 1.000 de persoane


Marin Moraru
Actriţa de origine germană Nastassja Kinski a primit, la gala de închidere a Festivalului Internaţional de Film Transilvania (TIFF) 2015, premiul special pentru contribuţia adusă cinematografiei mondiale, distincţia fiindu-i înmânată de către preşedintele TIFF, Tudor Giurgiu, actriţa salutând publicul cu "bună seara" în limba română, transmite corespondentul MEDIAFAX.
“Vă mulţumesc foarte mult pentru că îmi oferiţi acest moment.Tara voastră are o istorie impresionantă, aveţi atâţia artişti minunaţi şi, da, o aveţi pe Nadia Comăncei, care este extraordinară, eu o iubesc foarte mult şi sunt foarte onorată. Mulţumesc”, a spus Nastassja Kinski, după ce a primit premiul pentru contribuţia adusă cinematografei mondiale, pe scena Teatrului Naţional din Cluj-Napoca.

 
Nastassja Kinski a ajuns, sâmbătă, la Cluj-Napoca şi, deşi ar fi trebuit să introducă filmul“Paris-Texas”, în regia lui Wim Wender, actriţa a ajuns doar la finalul proiecţiei şi a interacţionat cu publicul din sală...citeste mai departe

Sursa:Mediafax
Data:6 iunie 2015
 


Sinopsis Paris,Texas (1984)

  Amnezicul Travis Henderson strabate desertul din Texas si se prabuseste insetat si epuizat in mijlocul unui bar.
Medicul chemat sa il consulte gaseste in portofelul barbatului un numar de telefon si il contacteaza pe fratele acestuia Walt Henderson, care locuieste in Los Angeles impreuna cu sotia sa Anne si cu fiul in varsta de 7 ani al lui Travis pe nume Hunter.
Reintegrat in sanul familiei dupa o absenta de 4 ani, timp in care fratele si cumnata l-au crezut mort, Travis isi redobandeste memoria si reuseste sa relationeze cu Hunter, amintindu-si detalii legate de separarea lui de mama baiatului.
Dornici sa reintregeasca familia, Travis si Hunter pornesc in cautarea lui Jane, o femeie frumoasa izgonita de acasa de gelozia neintemeiata a sotului ei.
 Travis afla ca Jane lucreaza in Houston, intr-un bordel in care niciunui client nu i se permite sa atinga angajatele, ci numai sa le priveasca facand diverse lucruri printr-un geam.

Dar mai este posibila o reconciliere intre cei doi soti instrainati? Iar dragostea de mama o va determina pe Jane sa revina in viata lui Travis de dragul micutului Hunter?

Sursa:CinemaRx

Niciun comentariu: