duminică, 26 iulie 2015

Şeful CJ Arad, reţinut după ce a fost prins luând mită de la un om de afaceri, arestat preventiv

                                                                                                                  TIMIŞOARA, (astăzi, 21:48)
Preşedintele Consiliului Judeţean Arad, liberalul Nicolae Ioţcu, reţinut de DNA după ce a fost prins în flagrant când primea 10.000 de euro mită de la un om de afaceri pentru un contract de lucrări la Spitalul Judeţean de Urgenţă Arad, a fost arestat preventiv, sâmbătă seară, de Tribunalul Timiş.

Şeful CJ Arad, reţinut după ce a fost prins luând mită de la un om de afaceri, arestat preventiv (Imagine: Adrian Piclisan/Mediafax Foto)
Magistraţii Tribunalului Timiş au admis propunerea procurorilor anticorupţie de arestare preventivă pentru 30 de zile a lui Nicolae Ioţcu, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Ioţcu va fi dus în arestul Poliţiei Judeţene Timiş.
Preşedintele Consiliului Judeţean Arad a fost reţinut, vineri seară, de DNA Timişoara, pentru trafic de influenţă, după aproximativ cinci ore de audieri.
Nicolae Ioţcu (PNL), prins în flagrant când primea 10.000 de euro mită de la un om de afaceri, a fost ridicat, vineri după-amiază, de la locuinţa sa din comuna Vladimirescu, unde au avut loc percheziţii, şi a fost dus la DNA Timişoara pentru a fi audiat, la intrarea în sediul instituţiei el refuzând să facă declaraţii de presă. Nicoae Ioţcu a fost însoţit de mai mulţi avocaţi, între care şi Gheorghiţă Mateuţ.
Potrivit unor surse judiciare, flagrantul a fost organizat în faţa locuinţei lui Ioţcu din localitatea Vladimirescu, iar banii i-ar fi fost daţi şefului CJ pentru un contract de lucrări la Spitalul Judeţean de Urgenţă Arad.
citeşte tot
Sursa:Mediafax
Data:25 iulie 2015

Niciun comentariu: