marți, 18 august 2015

Bangkok s-a trezit in stare de soc in aceasta dimineata. În urma atacului care a facut cel puțin 21 de morți în centrul Bangkokului, Cyril Payen, France 24 corespondent în Thailanda, a revenit la locul atacului,incercuit de poliție și armată.

 Populația este traumatizata. "Bangkok s-a trezit în această dimineață, în stare de șoc."

Cyril Payen, corespondent în Thailanda, de la France 24, a revenit, marți 18.08 dimineața, la locul unui atac asupra unui templu hindus în capitala thailandeză, care a ucis cel puțin 21 de persoane... Peste tot in capitala,locuitorii și turiștii sunt traumatizați. "Eu nu pot să vă spun ce simt ... E ca și cum cineva a venit acasă și a aruncat in aer casa ta", a declarat Matei Kingkaljana, un antreprenor thailandez. "Am trăit 11 septembrie Înțeleg pe deplin acest moment de durere ", a declarat el unui turist din New York.

"Printre cele douăzeci victimele atacului sunt inclusi opt străini: doi malaezieni, doi oameni din Hong Kong, unul din Singapore, un chinez și un doi indonezieni. Nici un grup nu a revendicat încă acest atentat...citeste mai departe

Sursa:France24
Data:18 august 2015

Niciun comentariu: