duminică, 2 august 2015

Jon Bon Jovi va produce un reality show despre vedetele din industria muzicalaLegendarul rocker Jon Bon Jovi va fi producatorul reality show-ului "If I Wasn`t A Rock Star", un serial care va urmari mai multi muzicieni faimosi care se intorc in orasele lor natale. Asta, doar pentru a vedea cum ar fi fost vietile lor daca nu ar fi lucrat in industria muzicala.

Serialul va fi produs de The Weinstein Company, Prototype Entertainment si 3Ball Entertainment, iar Jon Bon Jovi va lucra alaturi de Bob Weistein, care va fi de asemenea, producatorul executiv al acestui proiect.

Intr-un comunicat de presa, Jon Bon Jovi spunea ca motivulpentru care a fost atras inca de la inceput de acest proiect a fost faptul ca serialul le aduce un omagiu atat barbatilor, cat si femeilor care muncesc in Statele Unite: "Ei sunt adevarate vedete rock".
Bob Weistein a mai adaugat: "Seria TV le va oferi fanilor sansa de a-si vdea vedetele perferate asa cum nu si le-au imaginat vreodata. De abia asteptam sa vedem ce alte talente se vor alatura proiectului

Sursa: bestmusic.ro

VIDEO:Jon Bon Jovi - Santa Fe
 Incarcat de loreb4data
Imagini din filmul Tineri pistolari (1988) un film in care este evocata viata legendarului Billie the Kid

Tinerii pistolari. Distributie Emilio Estevez, Kiefer Sutherland, Lou Diamond Phillips. Regizat de Christopher Cain.

 Sinoposis ...Anul 1878, in New Mexico. Fermierul John Tunstall culege cativa tineri de pe drum, le ofera de lucru pe pamanturile sale, ii invata sa citeasca si le arata ce inseamna cu adevarat civilizatia. Insa intr-o zi, John este impuscat de rivalul sau Murphy, in timpul unei dispute legate de o cireada de vite. Judecatorul Wilson nu poate misca un deget, pentru ca seriful local este corupt. Insa procurorul Alex McSween il convinge pe Wilson sa-i numeasca pe tinerii protejati ai lui Tunstall adjuncti si sa le dea mandate de arestare pentru criminali. Insa pentru William Bonney (Emilio Estevez), unul dintre tineri, dreptatea se infaptuieste doar intr-un mod radical. Asa ca, fara sa se mai incurce in hatisurile legii, Bonney ii impusca pe toti cei care o incalca. William Bonney, sau ”Billie the Kid” , cum il numesc oamenii, devine, impreuna cu cei patru camarazi ai sai, un cavaler al dreptatii – admirat de fermieri ca un erou, dar haituit de armata si oamenii lui Murphy ca un renegat.

Sursa:CinaMagia.ro

Niciun comentariu: