miercuri, 12 august 2015

Leonard Coldwell: activarea competențelor de auto-vindecarePublicat pe 9 aug. 2015
Curs  tinut dede Dr. Leonard Coldwell in cadrul " Congresului de Sanatate 2015", urmat de Q & A cu Michael Friedrich Vogt.

Naturopat și vorbitor motivațional Dr. Leonard Coldwell  a emigrat în urmă cu peste 20 de ani în Statele Unite pentru că a fost expus în Germania la hărțuirea regulata de către autorități.

 În tinerețe, primul pacient a fost mama lui iubita, care a ajuns sa fie diagnosticata de medici cu cancer si careia ii dadusera de trait cateva saptamani. Dr. Coldwell  nu a acceptat aceasta situatie,.El a început să se formeze și a studiat  metode alternative de vindecare , astfel că mama lui astăzi, 40 de ani mai târziu, este încă în viață și în stare bună de sănătate.

De atunci, el are mai mult de 30.000 de pacienti cu cancer pe care i-a ajutat să se vindece și este criticat  pentru activitatea sa de până acum.În această prezentare, Leonard Coldwell  leaga cunoștințele și experiența sa în domeniul sănătății cu competențele dobândite el in Statele Unite.
 Vorbitor motivațional  de succes  reprezintă relațiile dintre boli, sistemul actual politic, economic și de sănătate și de proprietate.


În ziua de azi, cancerul este una din principalele probleme de sănătate ale omenirii. De aceea, este bine de știut că există multe căi de prevenire și vindecare a acestei boli. Doctorul Leonard Coldwell explică cele mai recente metode și tratamente care ajută la prevenirea, tratarea și vindecarea cancerului. Iată ce spune el în interviul difuzat în data de 18 ianuarie, 2013:


Traducerea interviului:

Reporter: Domnule doctor Caldwell, am urmărit câteva din înregistrările dumneavoastră video anterioare, în care afirmați că orice cancer ar putea fi vindecat într-un interval de câteva săptămâni. Ne puteți spune mai multe despre acest lucru și despre metodele prin care această vindecare devine posibilă?

Dr. Coldwell: Din experiența mea, orice cancer se poate vindeca într-un interval cuprins între 2 și 16 săptămâni. Unele cancere se pot vindeca în câteva minute, pentru că orice doctor oncolog din lume cu o experiența de peste 20 de ani cunoaște cazuri de vindecare spontană. Există chiar și o carte scrisă de un autor pe care nu-l agreez, și care prezintă mai multe cazuri de vindecare spontană, ceea ce înseamnă că fenomenul este posibil, iar noi trebuie doar să găsim calea de a accesa acest mecanism natural.
Vindecări spontane au loc și în așa-zisele locuri sfinte, de genul Lourdes, unde se fac pelerinaje în acest scop. Aceste vindecări apar nu neapărat datorită locului respectiv, ci mai degrabă a așteptărilor și convingerilor bolnavilor. În momentul în care scapi de starea acidă (acidoză) și toxicitatea internă, atunci când corpul devine alcalin și îmbogățit în oxigen prin adoptarea unei diete crude, vegane, și a sucurilor verzi, bogate în clorofilă, în calciul bun și minerale, deci în momentul în care corpul tău ajunge la alcalinitate, cancerul este stopat. Poate dura câteva zile sau câteva săptămâni, dar cancerul va fi oprit oricum.
Trebuie să aduci corpul la un pH vindecător. pH-ul sângelui sănătos este, în mod normal, ușor alcalin, cu valoarea ideală de 7,36, dar într-o fază de vindecare, el trebuie să fie și mai alcalin, adică în jur de 7,5.

Un bun prieten al meu, reputatul dr. Martin din Germania, folosește o metodă de oxigenare a sângelui, prin care este scos tot sângele din corp, care la bolnavi este negru, după care este oxigenat, devenind roz. După 12 astfel de ședințe, ai un sânge ca de nou născut, lipsa oxigenului fiind astfel ușor de remediat. Este ca un dopaj, te energizează, dar legal...citeste mai departe

  Sursa:CERTITUDINEA

Niciun comentariu: