luni, 3 august 2015

Regele Salman al Arabiei Saudite a parasit Coasta de Azur


Polemica despre privatizarea plajei oferite regelui Arabiei Saudite ar trebui sa inceteze odata cu plecarea,duminica,a regelui Salman spre Maroc

După opt zile petrecute in în Franța, Salman bin Abdulaziz Al Saud, regele Arabiei Saudite, a luat, duminică  de la Aeroportul din Nisa, un zbor spre Tanger, Maroc, a declarat pentru AFP Philippe Castanet, sub-prefect al Alpes-Maritimes.
O mare parte din suita lui l-au însoțit în această călătorie: dupa surse din prefectura, jumătate sau două treimi din saudiții care trăiesc în Cannes vor pleca împreună cu el din palatele de pe Croisette. Numărul lor a fost estimat la o mie de oameni.
Prefectura din Alpes-Maritimes , care a confirmat informațiile din "Nice-Matin", nu a fost în măsură să indice dacă regele, care a ajuns pe Riviera  in 25 iulie, si-a planificat pentru a rămâne în din nou, în luna august, la vila sa din Golfe Juan-, în orașul Vallauris.

Inițial, Ambasada Arabiei Saudite a declarat că suveranul  este posibil să rămână în Franța între 20 iulie și 20 august...citeste mai departe

Sursa:France24

Data:2 august 2015

Niciun comentariu: