duminică, 9 august 2015

Un ONG din Malaezia cere Elvetiei sa opreasca finantarea unor jurnalisti de investigatie (Sarawak Raport)
Mai multe organizatii au trimis un memorandum Ambasadei Elvetiei cerand oprirea finantarii pentru Sarawak Raport, acuzata ca intervine in afacerile interne ale tarii.

Presedintele unui ONG, Rao Ramesh Krishnan Naidu a cerut oprirea finantarii unui fond de dezvoltare BMF.
"BMF plătește pentru a salva mediul înconjurător sau pentru a calomnia oamenii?" (Ramesh Krishnan Naidu )

Post Scriptum.
BMF-"Fondul Manser Bruno  reprezintă corectitudine în pădure tropicală: Ne-am angajat pentru conservarea pădurilor tropicale pe cale de dispariție, cu biodiversitate și vom lupta, în special, pentru drepturile populației indigene
 Deoarece fondatorul și președintele  Bruno Manser a trăit mai mulți ani ...în statul malaezian  Sarawak , ne-am angajat în primul rând pentru acest popor și pentru a proteja pădurile din Sarawak." se spune pe pagina de prezentare a site-ului Bruno Manser Fonds. .

Sarawak Raport se descrie ca "un grup de cetățeni și privitori profund preocupati de situația din Sarawak, Malaezia de Est"

El a fost fondată de către Clare Rewcastle Brown , sora a fostului prim-ministru britanic Gordon Brown . 
 Lupta principala este impotriva defrisarilor ilegale din padurile tropicale din Sarawak. 

Sarawak Raport este Jurnalism de Investigatie, resursă de știri online, care ofera "o viziune alternativă de justiție, transparență și o mai corectă viziune in viitor a regiunii Sarawak . " 
 Sediul se afla la Londra .
  Din anul 2010 a fost infiintat un post de radio pe unde scurte Radio Free Sarawak care aduce timp de doua ore pe zi stiri pentru indigenii din Sarawak.

Ramesh Krishnan Naidu (video) este un politician moderat de 40 de ani, simpatizant si candidat al coalitiei de la guvernare,( Barisan Nasional)
Are o activitate bogata pe internet unde ia apararea guvernului.
In ultimele interviuri a anuntat ca se teme pentru viata sa si a familiei sale iar dovezile pe care le are nu intereseaza deloc politia.

VIDEO publicat pe 7 august 2015

Niciun comentariu: