marți, 8 septembrie 2015

Alice Cooper şi Johnny Depp au înfiinţat un super-grup rock care va cânta la Rock in Rio 2015Alice Cooper, Joe Perry - chitaristul trupei Aerosmith - şi actorul Johnny Depp au înfiinţat un super-group, Hollywood Vampires, care va susţine un concert la ediţia din 2015 a festivalului Rock in Rio, în Brazilia, informează site-ul revistei New Musical Express.
Potrivit site-ului Blabbermouth, la acelaşi festival rock, care va avea loc în luna septembrie la Rio de Janeiro, vor cânta şi alte trupe celebre, precum Faith No More, Queens of the Stone Age şi System of a Down.
Alice Cooper a decis ca noul super-grup să poarte acelaşi nume, Hollywood Vampires, cu trupa pe care a înfiinţat-o în anii 1970 alături de alţi rockeri celebri, mari consumatori de alcool la acea vreme, precum John Lennon, Ringo Starr, Bernie Taupiun, Harry Nilsson, Micky Dolenz şi Keith Moon.
Actorul Johnny Depp este şi un chitarist foarte talentat, care a cântat şi a înregistrat mai multe piese alături de muzicieni şi trupe rock de prim rang, precum Oasis, Bob Dylan şi Marilyn Manson. A colaborat şi cu Ryan Adams, cu care a lansat la începutul acestei luni un nou single, intitulat "No Shadow".

Dar, cu toate că apare frecvent pe scenă în calitate de chitarist, Johnny Depp spune că nu intenţionează să îşi transforme pasiunea pentru muzică într-o a doua carieră: "Ideea în sine îmi face rău. Am fost foarte norocos că am putut să cânt şi să înregistrez muzică alături de prieteni şi voi continua să fac asta. Muzica face încă parte din viaţa mea. Însă nu veţi auzi despre The Johnny Depp Band. Acest lucru nu va exista niciodată".
Alice Cooper a cântat în ultima vreme în deschiderea concertelor pe care trupa Motley Crue le susţine în perioada actuală în cadrul turneului ei de adio, care va pune capăt unei cariere de 24 de ani. Ultimul concert al formaţiei americane va avea loc în noaptea de Revelion la New York...citeste mai departe

Sursa:Mediafax

VIDEO:Alice Cooper Live at the Quickens Loans Arena in Cleveland, Ohio 2015.

Niciun comentariu: