sâmbătă, 12 septembrie 2015

Cupa Mondiala de Rugby: pentru Phillipe Saint -Andre,Albastrii trebuie sa fie flamanzi


© Lionel Bonaventure, AFP | Philippe Saint-André, selectionerul echipei Frantei de rugby.

Cu ocazia ultimei sale conferințe de presă înainte de plecarea Albastrilor pentru Cupa Mondială de Rugby, antrenorul francez a facut o evaluare pozitivă a pregătirii jucătorii săi. El a subliniat, "investițile fantastice" in oamenii sai.

La o săptămână de la începerea Rugby World Cup, XV de France prezintă câteva certitudini, dar cu unele referințe, în general, după o pregătire de succes. Managerul Philippe Saint-André, care a avut loc joi 10/09 ultima sa conferință de presă înainte de plecarea trupelor sale peste Canalul, este foarte optimist.
Care este evaluarea dumneavoastră a celor două luni de pregătire?
Philippe Saint-André: Am fost bine pregătiți. A fost trei ani și jumătate in care am lucrat continu
 Ceea ce este important este investiția care jucătorii au obtinut-o. A fost o adeziune totala, o investitie fantastica. Baietii sunt bine fizic, psihologic.
Meciul cu Scoția (19-16 câștiga sâmbăta trecută, nn) ​​se inscrie intr-o  săptămâna de pregătire  în care s-a lucrat din greu fizic.... Deci, vom face sesiuni scurte de a fi in forma la 19 septembrie, la Twickenham (împotriva Italiei în deschiderea Mondialului).

Unii jucători te-au surprins?
M-au surprins  în capacitatea lor de a se sublimeze, pentru a se încuraja. Pe unele sesiuni, ei nu putea să meargă, dar au plecat oricum. Avem concurenți, jucatori cu o stare exceptionala de spirit și a trebuit să le dam mijloacele de a pregăti.
Explicati cum ati facut ca grupul dvs. sa traiasca bine?
Când te văd cu banane în dimineața când băieții se conecteaza atunci când mesele nu sunt niciodată la fel ... din 6 iulie este viața în interiorul grupului, care este pozitiva și a fost filosofia noastra. După aceea, nu este suficient pentru a trăi bine, trebuie să ne mai presus de toate să aibă 31 de concurenți. Introduceți meciuri "mortale" și le va fi foame...citeste mai departe

Sursa:FRANCE24

Niciun comentariu: