marți, 15 septembrie 2015

Dragoste cu nabadai intre John Rivas si castigatoarea Supermodel RomaniaLove Me este primul single a lui John Rivas,artist si producator in cadrul echipei Fly Records,studioul baietilor de la Fly Project.

Povestea videoclipului Love Me este o poveste de dragoste,cu final nefericit, intre DJ-ul John Rivas si modelul international Gabriela Prisacaru,castigatoarea Supermodel Romania 2015,care joaca perfect rolul iubitei acestuia.
Regizorul videoclipului este Alex Ceausu si cadrele au fost filmate la mare,la Vama Veche si Corbu,Gabriela fiind nevoite sa suporte 24 de ore neintrerupte cele cateva grade intr-o tinuta sumara.

"Am lucrat mult la piesa aceasta si nu am vrut s-o lansez pana când nu am fost sigur ca este asa cum vreau. Am alaturi de mine o echipa minunata de prieteni la Fly Records, pe baietii de la Fly Project care ma sustin si imi dau cate un pont la nevoie si lucrurile curg exact cum trebuie"declara John.

Zilele acestea,John Rivas pune la punct ultimele detalii ale show-ului pe care il va prezenta in fata publicului din tara si din strainatate.

Sursa:PROFM

VIDEO:John Rivas - Love Me (Official Music Video)
Incarcat de RotonMusicTV 
Publicat pe 7 mai 2015

Niciun comentariu: