marți, 1 septembrie 2015

Gara Keleti din Budapesta, evacuată pentru a împiedica imigranţii să plece spre Austria şi Germania / Traficul a fost reluat, dar imigranţii nu au voie să intre - VIDEO

Traficul a fost reluat marţi în gara Keleti din Budapesta, dar imigranţii nu au voie să intre, într-o încercare a autorităţilor ungare de a-i împiedica să plece spre Austria şi Germania, relatează MTI.


Gara Keleti din Budapesta (Foto: Captura Video)
Autorităţile ungare au oprit marţi circulaţia trenurilor în gara Keleti, din Budapesta, pentru a împiedica imigranţii să mai plece spre Austria şi Germania, relatează Associated Press în pagina online.
Traficul a fost reluat după ce gara a fost închisă timp de aproximativ o oră, din cauza unei operaţiuni a poliţiei, a declarat la postul public de televiziune M1 un purtător de cuvânt al companiei feroviare MAV, Viktor Vaczi.
Potrivit unui corespondent al MTI, imigranţii tot nu au însă voie să intre în gară, în timp ce alţi pasageri pot urca la bordul unui tren internaţional, cu destinaţia Viena.
Marţi dimineaţă, toate persoanele au fost chemate să părăsească gara Keleti, printr-un anunţ făcut la difuzoare, iar autorităţile au oprit circulaţia trenurilor.
Sute de imigranţi au stat în faţa gării Keleti, după ce li s-a spus să părăsească imobilul, iar poliţia a format un cordon de securitate la intrarea principală şi la celelalte puncte de acces citeşte tot

Sursa:Mediafax
Data:1 sept 2015

Niciun comentariu: