marți, 29 septembrie 2015

La New York,Francoise Holland promoveaza Franta pe Brodway

© Alain Jocard, Pool, AFP | François Hollande intalneste dansatoarele de la Moulin Rouge, duminica 27 septembre 2015,in cadrul salonului "Best of France" din New York.
 
 
Cine altul decat Francoise Hollande poate reprezenta Hexagonul in cadrul salonului "Best of France"la New York?
Profitând de un moment liber,presedintele francez s-a plimbat duminica pe Brodway,intre doua intalniri diplomatice
Presedintele francez Francoise Hollande a facut o baie de multime pe celebra strada newyorkeza Broadway,duminica 27 septembrie,starnind uimire in rândul trecatorilor,paralel cu o intensa agenda diplomatica la Natiunile Unite.
 
 
Tout en arpentant les stands célébrant la gastronomie, les hautes technologies et le tourisme français, François Hollande s'est prêté au jeu des selfies réclamés par les passants américains, étonnés de sa disponibilité, au grand dam des services de sécurité.
Intre un discurs la sumitul ONU privind obiectivele de dezvoltare durabila si o intalnire bilaterala cu presedintele consiliului de ministri libanez,Tammam Salam,Seful Statului s-a dus pe Broadway pentru a vizita "Best of France" un salon deschis promovarii Frantei in strainatate
În timpul plimbarii printre standurile gastronomice,a tehnologiilor înalte și turismului francez,  Francoise Hollande si-a facut  selfie-uri cerute de cetateni americani,uimiti de disponibilitatea sa, spre disperarea serviciilor de securitate.
 

Însoțit de ministrul francez al Ecologiei Ségolène Royal, s-a oprit la standul Moulin Rouge, celebrul cabaret parizian, și s-a pretat de bună voie la o sesiune foto neobișnuită cu dansatorii cu coifuri de pene de culoare roșie.
Președintele francez, apoi a revenit la hotel pe jos în inima Manhattan-ului, aflat la o distanță aproximativ de cincisprezece minute...citeste mai departe pe France24

Sursa:France24
Data:28 septembrie 2015
Niciun comentariu: