joi, 17 septembrie 2015

Mihai Bendeac:O ZI DIN VIATA LUI RADU F CONSTANTINESCU

Ora 8.00 – Se trezeste.
Ora 8.30 – Se scoala.

Ora 9.00 – Priveste pe geam si vede o pitzipoanca venind cracanata dupa o noapte de club, urmata de un gangbang in WC-eu la ”Hanul Drumetului”. Inspirat de mersul ei, scrie o postare cu titlul ”Femeia – maratonista iubirii”.
Ora 9.30 – Incitat de gandul ca mii de domnisoare au trait un orgasm matinal citind aceasta postare, isi fierbe doua oua. Apoi, din alte doua oua, de data asta de gaina, isi face o omleta..

Ora 10.00 – Iese din casa si se intalneste cu alti bloggeri ce-l privesc ca pe un zeu. Ii asculta pe fiecare cum incearca sa-i intre in gratii si, la final, spune doar atat: ”Blogging-ul e ca o femeie nemaritata. Vrea sa atinga iubirea dar cu traforajul e greu in scularie.” Cei din jur i se inchina precum unui zeu.

Ora 12.00 – Incearca sa iasa din parcare si sa intre in bulevard dar, evident, fiindca femeile sunt ale dracului in trafic, niciuna nu-l lasa. Isi spune: ”Ce noroc aveti ca mi-am creat brandul asta, altminteri imi bagam p……..”

Ora 13.30 – Iese din parcare.

Ora 14.30 – Ia masa de pranz in compania unei fane venite din Chisinau. Fata este pozitiva, de felul ei. La intrebarea ”Ai vrea..”, raspunde instantaneu ”Da!!! Da, Radu, da!”. ”Ah, bun”, spune el, ”deci ai vrea sa platesti nota..”

Ora 15.30 – Ajunge acasa si vede in fata blocului o vecina data afara de barbat fiindca o gasise in pat cu cel mai bun prieten. Ajuns sus, scrie o postare ce incepe asa: ”Femeia nu inseala. Ea isi striga disperarea neputintei de a mai rezona in fluiditatea iubirii alaturi de El. Acel El pe care-l visase si pe care, acum, il vede departe de ea, undeva in negura…” Apoi, mai arunca o privire pe geam la vecina care-si asteapta o prietena sa o ia cu bagajele si arunca printre dinti: ”A dracului curva!”

Ora 16.30 – Iubita lui Radu se intoarce de la munca.

Ora 16.35 – Radu isi petrece timp cu iubita.

Ora 16.37 – Iese la un fotbal cu baietii.

Ora 19.00 – Dupa fotbal, toti ies la o bere. Grupul fluiera fiecare gagica ce trece pe alee. - See more at: http://mihaibendeac.ro/2014/05/o-zi-din-viata-lui-radu-f-constantinescu.html#sthash.7FrNyX9Y.dpuf

Sursa:Mihai Bendeac

Niciun comentariu: