miercuri, 14 octombrie 2015

Avancronica Cupa Mondiala din Rusia:Derbi in America de Sud

Avancronica preliminarii Cupa Mondiala din Rusia: Derbi in America de Sud
Foto: Facebook/ Falcao

Cu aproape trei ani inainte de Cupa Mondiala din Rusia, unele dintre cele mai puternice echipe ale lumii au inceput deja parcursul din preliminarii, inclusiv finalista si una dintre semifinalistele din 2014.

Astfel, in America de Sud, in noaptea de marti spre miercuri are loc a doua etapa a preliminariilor. Spre deosebire de precedenta campanie, in aceasta au luat startul toate cele 10 nationale.

Meciul etapei este Uruguay - Columbia, cele doua echipe intalnindu-se ultima oara in optimile Cupei Mondiale de anul trecut. Atunci, columbienii au castigat cu 2-0, dupa doua goluri ale lui James Rodriguez.

Mijlocasul lui Real Madrid este insa accidentat, fiind singura absenta notabila din lotul oaspetilor, locul 5 in clasamentul FIFA. In schimb, vor putea fi disponibili Falcao, Jackson Martinez, Juan Cuadrado si Carlos Bacca. De partea cealalta, oaspetii, aflati pe 20 in ierarhia FIFA, nu pot conta pe cei mai importanti jucatori, Edinson Cavani si Luis Suarez, ambii suspendati.

In prima etapa, ambele echipe au castigat cu 2-0. Partida va incepe la ora 02:00, ora Romaniei.

De asemenea, tot in aceasta etapa, finalista de anul trecut, Argentina, se deplaseaza in Paraguay, iar Brazilia primeste vizita Venezuelei. Ambele au pierdut cu 0-2 in prima etapa, argentinenii chiar pe teren propriu. Neymar, Messi, Higuain si Aguero vor lipsi cu totii din meciurile nationalelor lor.

Sursa: Ziare.com
Marti, 13 Octombrie 2015

Niciun comentariu: