vineri, 23 octombrie 2015

Creatorul personajului Batman, recompensat postum cu o stea pe Walk of Fame din Hollywood - VIDEO

Bob Kane, creatorul personajului Batman din revistele de benzi desenate americane, a primit postum o stea pe Walk of Fame din Los Angeles, informează Reuters.

 
                                                
Creatorul personajului Batman, recompensat postum cu o stea pe Walk of Fame din Hollywood
 
 
Steaua dedicată lui Bob Kane - a 2.562-a de pe Walk of Fame din Hollywood - a fost dezvelită miercuri, cu trei zile înainte de centenarul naşterii renumitului desenator şi ilustrator american.

Cineastul Zack Snyder, regizorul filmului "Batman v Superman: Dawn of Justice", ce va fi lansat pe 25 martie 2016, a fost prezent la ceremonie şi a ţinut să-i aducă un omagiu lui Bob Kane.
"Batman, spre deosebire de Superman sau Wonder Woman sau Flash, este un personaj fără puteri, este un om obişnuit. Cu toţii avem un erou în noi înşine, în fiecare zi, iar acesta este Batman", a spus regizorul american.

Batman este un super-erou creat de editura de benzi desenate DC Comics. Personajul a fost creat de ilustratorul şi artistul grafician Bob Kane şi scenaristul Bill Finger şi a apărut pentru prima dată în numărul "Detective Comics 27", publicat în mai 1939. Iniţial denumit "The Bat-Man", personajul este cunoscut şi sub denumirile "The Caped Crusader" ("Cruciatul cu pelerină"), "The Dark Knight" ("Cavalerul întunecat") şi "The World's Greatest Detective" ("Cel mai mare detectiv din lume")...citeste mai departe

Sursa:Mediafax
Data:23 octombrie 2015

Niciun comentariu: