miercuri, 7 octombrie 2015

Record de inscrieri intr-o organizatie de emigranti indieni stabiliti in Statele Unite ale Americii Reprezentanții NATA (North American Telugu Asociation)  au stabilit un record prin acordarea statutului de membru la 250 de persoane într-o singură zi.
Un reprezentant al NATA a spus ca inscrierea de membri a avut succes în Virginia.
El a spus că NATA a fost formata în urmă cu cinci ani și a fost în prima linie în inițierea activităților de servicii sociale și de organizarea de evenimente culturale pentru persoanele care locuiesc în Statele Unite ale Americii vorbitoare ale dialectului Telugu.

"Telugu este alta limbă  decât hindi, limba engleză și bengali, care este vorbită în principal in statul India
Telugu,este limba principală în Andhra Pradesh și Telangana, precum și în orașul Yanam in care este limba oficiala. "
Sursa:Wikipedia

 

Statul Virginia, conform originalului din engleză, [The] Commonwealth of Virginia (numit astfel după regina Elisabeta I, care a fost cunoscută sub numele de Regina virgină, Virgin Queen) este unul din cele 13 state originare ale Statelor Unite ale Americii care s-au revoltat în 1775 - 1776 contra regimului britanic.

Virginia se găsește în partea zonei cunoscută ca Sudul Statelor Unite (conform, Southern United States), deși este uneori inclusă în rândul statelor care formează zona Mid-Atlantic. Este unul din cele patru state ale Statelor Unite care utilizează denumirea de commonwealth. Virginia a fost prima zonă a Americii de Nord care a fost permanent colonizată de Anglia.

Statul Virginia mai este cunoscut și sub denumirea de alint de Mamă a Președinților (conform originalului din limba engleză, "Mother of Presidents") întrucât este locul de naștere a opt din cei 8 de președinți ai Statelor Unite: George Washington, Thomas Jefferson, James Madison, James Monroe, William Henry Harrison, John Tyler, Zachary Taylor și Woodrow Wilson, mai mult decât oricare din celelalte 49 de state...citeste mai departe

Sursa:Wikipedia

VIDEO:NATA membership drive a grand success in Virginia - USA - TV9
Publicat pe 6 octombrie 2015

Niciun comentariu: