miercuri, 14 octombrie 2015

Ricky Martin & Zumba® - One World Tour (Las Vegas Experience) Mii de licențiați absolventi ai cursului de instructori  Zumba  au șansa de a incepe o noua experiență de viață.
Vezi ce s-a întâmplat atunci când câștigător Dashia Del Rosario și prietenii ei s-au întâlnit în Las Vegas pentru a dansa pe scena cu Ricky Martin in  One World Tour!
Postat la 12 octombrie 2015


Zumba este un program de fitness inspirat din dansurile latino și creat de către cunoscutul dansator și coregraf columbian, Alberto "Beto" Perez, în cursul anilor '90.

Zumba implică o combinație între elemente ce țin de dans și elemente din sfera aerobicului. Coregrafia Zumba încorporează mișcări de hip-hop, soca, samba, salsa, merengue, reggaeton, mambo, arte marțiale, și chiar bollywood, respectiv dans din buric. Sunt incluse și exerciții de squat și streching.

Dupa succesul pe care l-a cunoscut în SUA, Zumba s-a răspândit cu rapiditate în întreaga lume, astfel încât, în iulie 2009, programul de dance-fitness a ajuns să fie predat de 30.000 de instructori autorizați în 40.000 de locații din 75 de țări, din Canada până în China.[3] În România au apărut primele clase autorizate de Zumba în 2010, în locații precum București, Sibiu, Cluj, Oradea, Alba-Iulia, Brașov, fiind în continuă extindere.

Zumba nu percepe taxe pentru dreptul de autor, intructorii autorizați, odată instruiți, fiind liberi să anteneze în orice club de fitness.

Sursa:Wikipedia

Niciun comentariu: