joi, 8 octombrie 2015

VRĂJITOARE, călcate de polițiști . Prejudiciul se ridică la 200.000 de lei

Vrajitoarele păcăleau oamenii ca să le ia banii
Mai multe persoane au fost ridicate și duse la audieri în urma unor percheziții la domiciliul unor vrăjitoare din Ploiești. Poliția a ridicat sume mari de bani, informează B1Tv. 12 persoane au fost ridicate de către polițiști în urma perchezițiilor. Cinci persoane (două femei și trei bărbați) au fost renuți în dosar. De asemenea, polițiștii au ridicat 27.000 de dolari, 40 de carduri bancare și mai multe telefoane și laptopuri.

Membrii rețelei susțineau că au puteri tămăduitoare, reușind să scoată sume mari de bani de la oamenii care credeau în cele auzite. Cei care cădeau în capcana ghicitoarelor din Ploiești erau persoane din toată țara, sau chiar din străinătate. Acestea erau înșelau pe cei care credeau că pot rezolva necazurile din dragoste sau probleme de sănătate. La început, vrăjitoarele cereau sume mici de bani, acestea crescând cu timpul.


Membrii grupării se foloseau și de șantaj pentru a scoate mai mulți bani de la persoanele credule.

Victimele erau racolate prin intermediul unor anunțuri online sau telefonic, acestora fiindu-le promise rezolvarea tuturor problemelor de care sufereau.

Prin această metodă, rețeaua a păcălit 30 de persoane naive, creând un prejudiciu de 200.000 de lei.

Sursa:Evenimentul Zilei
Data:7 octombrie 2015

Niciun comentariu: