miercuri, 11 noiembrie 2015

Billy Idol va sustine o serie de concerte in Las Vegas

Rockerul britanic Billy Idol va susţine o serie de 12 concerte într-un cazinou din Las Vegas, în perioada martie - mai 2016, informează contactmusic.com.

U                                                 
Billy Idol va susţine o serie de concerte în Las Vegas
 
Cântăreţul va susţine acest mini-turneu, intitulat "Billy Idol: Forever", în sala de concerte House of Blues a spectaculosului hotel-cazinou Mandalay Bay din Las Vegas.
Aceste show-uri vor fi concepute ca un fel de retrospectivă a carierei celebrului rocker şi vor include unele dintre cele mai cunoscute piese ale sale, precum "Dancing With Myself" şi "White Wedding", dar şi piese din perioada în care Billy Idol era solistul trupei punk Generation X.
Artistul britanic va fi însoţit pe scenă de un vechi colaborator al său, chitaristul Steve Stevens.

Billy Idol se alătură astfel altor nume majore din industria muzicală care au luat decizia de a susţine astfel de "show-uri în rezidenţă". Celine Dion, Mariah Carey şi Britney Spears cântă deja în această perioadă în Las Vegas, iar Jennifer Lopez şi Lionel Richie vor susţine concerte în acelaşi format în "capitala mondială a jocurilor de noroc", în 2016.
Billy Idol a fost unul dintre primele staruri lansate de MTV şi se află pe locul 55 în topul VH1 al celor mai sexy 100 de artişti din întreaga lume. A renunţat la cursurile Universităţii Sussex după numai un an. Este vegetarian şi, se pare, predispus accidentelor. În timpul filmărilor pentru videoclipul "Eyes without a Face", a rămas temporar fără vedere, din cauza supraîncălzirii lentilelor sale de contact de la lumina reflectoarelor din studio. Similar, la filmările pentru "Craddle of Love", a fost paralizat de la brâu în jos ca urmare a unui accident serios de motocicletă.
"Rebel Yell", cea mai cunoscută piesă a sa, i-a fost inspirată de o petrecere dată de colegii de la The Rolling Stones (mai ales de Mick Jagger, în casa lui Ronnie Wood)...citeste mai departe

Sursa:Mediafax
Data:10.11.2015

Niciun comentariu: