duminică, 22 noiembrie 2015

Biserica Agape Arizona-Domnul este bun!

agape-1Cu doi ani și jumătate în urmă, în sala de evenimente a unui hotel, se năștea Biserica Agape. Ar fi fost imposibil să ne fi imaginat atunci, că la un timp atât de scurt vom avea propria clădire. Dar, Domnul a fost bun cu noi. În El ne-am pus toate speranțele noastre. Ne-a uimit din nou, dăruindu-ne mai mult decât am știut să cerem sau să visăm. Slăvit să fie Domnul nostru Isus Christos!

Misiunea noastră:
Agape – Adunarea laolaltă a copiilor lui Dumnezeu pentru glorificarea Numelui Său și prezentarea Evangheliei Sale lumii, astfel ca oamenii să-L primească pe Domnul Isus ca Domn și Mântuitor, asimilindu-i astfel în Trupul lui Christos, Biserica locală,
unde să fie pregătiți pentru a prezenta Evanghelia lumii nemântuite.
 
Viziunea noastră
Ultimii ani au scos tot mai mult în evidență nevoia ca biserica să devină relevantă contextului cultural în care se găsește, găsind noi metode de a vesti societății contemporane ei Evanghelia Domnului nostru Isus Christos. Contextul  multicultural american în care trăim cere flexibilitate nu doar în modul de prezentare a Evangheliei ci și a structurii de conducere a bisericii. Modelul românesc moștenit a ajuns să îndepărteze tânăra generației din bisericile noastre din cauza barierei lingvistice tot mai evidente și din pricina modului defectuos de conducere și a structurii serviciilor divine ale Bisericii.
      Biserica Agape dorește să creeze un climat prietenos tinerei generații care trebuie să-și găsească locul și rolul în biserică. Pentru a deveni relevantă cultural generației de azi și cea viitoare, Biserica Agape își propune:
  •       Să dezvolte un nou sistem de conducere inspirat din Noul Testament care să elimine toate elementele moștenite din modelul comunist împrumutat de biserica originară din România.
  •       Un nou mod de închinare în care focusul să fie pe participarea întregii biserici eliminând modelul „vino și vezi” care transformă biserica în artiști și spectatori...citeste mai departe

Niciun comentariu: