joi, 26 noiembrie 2015

De pe blog.Leonardo DiCaprio s-a asociat cu Netflix pentru un documentar despre gorilele din Africa de Est

Leonardo DiCaprio s-a asociat cu Netflix pentru un documentar despre gorilele din Africa de Est (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Actorul american Leonardo DiCaprio, un cunoscut activist ecologist, s-a asociat cu platforma online Netflix pentru producerea unui documentar despre gorilele din Africa de Est, o specie de primate pe cale de dispariţie, filmul urmând să fie lansat în luna noiembrie, în SUA.

Leonardo DiCaprio, care a fost numit recent Mesager al Păcii pentru programul Organizaţiei Naţiunilor Unite referitor la încălzirea globală, este unul dintre producătorii documentarului "Virunga". Potrivit Netflix, "filmul este atât jurnalism de investigaţie, cât şi documentar" şi este realizat de Orlando von Einsiedel.
"Virunga" urmăreşte o echipă de pădurari din Republica Democrată Congo. Aceştia sunt "prinşi între braconieri, miliţii şi interese economice în mijlocul celui mai vechi parc naţional din Africa", informează Netflix.
Masivul muntos Virunga, aflat la graniţa dintre Rwanda, Republica Democrată Congo şi Uganda, este ultimul sanctuar din lume al gorilelor montane, din care mai trăiesc doar 800 de exemplare.

Filmul va avea premiera în cinematografele din New York şi Los Angeles, dar şi online, prin intermediul Netflix, pe 7 noiembrie.
"Virunga oferă o fereastră spre diversitatea culturală şi naturală incredibilă a planetei noastre, asupra forţelor care ameninţă să o distrugă şi asupra celor care luptă pentru a o proteja.
 ...citeste mai departe

Sursa:Mediafax

Sursa:Brasovul vazut din barlogul meu de urs Leonardo DiCaprio s-a asociat cu Netflix pentru un documentar despre gorilele din Africa de Est
Data:20 oct 2014

Niciun comentariu: