luni, 23 noiembrie 2015

Hoyt Yee: România a devenit un model al luptei anticorupţie în regiune

Adjunctul asistentului pentru afaceri europene şi euroasiatice al secretarului de stat al SUA, Hoyt Yee, a declarat, luni, la Bucureşti, că Parteneriatul Strategic este foarte solid şi că are un potenţial imens de dezvoltare, precizând că România a devenit un model al luptei anticorupţie în regiune.

Hoyt Yee: România a devenit un model al luptei anticorupţie în regiune (Imagine: Daniel Mihailescu/ Mediafax Foto)
 
Adjunctul asistentului pentru afaceri europene şi euroasiatice al secretarului de stat al SUA, Hoyt Yee, aflat luni la Bucureşti, cu ocazia reuniunii Task Force-ului România-SUA pentru implementarea Declaraţiei Comune privind Parteneriatul Strategic, a apreciat, în contextul aniversării a 135 de ani de relaţii diplomatice între cele două state, "nivelul excelent al dialogului politic".
Potrivit unui comunicat de presă al Ministerului Afacerilor Externe, diplomatul american a precizat că Parteneriatul Strategic este foarte solid şi are un potenţial imens de dezvoltare, mai ales în domeniul securităţii şi al colaborării economice. Hoyt Yee a mai spus că dezvoltarea Parteneriatului Strategic în domeniul securităţii trebuie privită în contextul situaţiei regionale, amintind de riscurile regionale de securitate.
În acelaşi timp, în cadrul discuţiilor privind colaborarea economică, Hoyt Yee a vorbit despre "rezultatele importante ale luptei împotriva corupţiei, apreciind că România a devenit un model în regiune în acest domeniu"....citeste mai departe

Sursa:Mediafax
Data:23.11.2015

Niciun comentariu: