joi, 5 noiembrie 2015

INCENDIUL din Colectiv - Premierul Marii Britanii, David Cameron, analizează posibilitatea oferirii de asistenţă României

Premierul Marii Britanii, David Cameron, va analiza posibilitatea oferirii de asistenţă britanică României, pentru persoanele rănite în incendiul din Clubul Colectiv, şeful Executivului de la Londra răspunzând astfel cererii deputatei Anne-Marie Trevelyan.


INCENDIUL din Colectiv - Premierul Marii Britanii, David Cameron, analizează posibilitatea oferirii de asistenţă României (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/ AP)
 
Anne-Marie Trevelyan, deputată conservatoare în circumscripţia Berwick, i-a adresat o solicitare premierului David Cameron după ce a discutat cu medicul Sarah Pape, specialist în tratarea arsurilor, care s-a deplasat în România pentru ajutarea victimelor incendiului din Clubul Colectiv.
"Medicul Sarah Pape, unul dintre cei mai mari specialişti britanici în tratarea arsurilor, s-a deplasat luni la Bucureşti pentru ajutarea echipelor medicale care tratează victimele incendiului. Înţeleg că sunt 150 de pacienţi în stare critică şi doar 25 de paturi pentru astfel de cazuri în Bucureşti", a transmis Trevelyan prin Twitter.
David Cameron a răspuns că va analiza modalităţi pentru oferirea de asistenţă României.

Sursa:Mediafax
Data:5.11.2015

Niciun comentariu: