duminică, 1 noiembrie 2015

INCIDENT AVIATIC, în Peninsula Sinai: Un avion de linie rusesc S-A PRĂBUŞIT. Toate cele 224 de persoane la bordul aeronavei au MURIT

Un avion de linie rusesc, cu 224 de persoane la bord, s-a prăbuşit în centrul Peninsulei Sinai, a anunţat sâmbătă biroul premierului egiptean, citat de BBC News Online.
 
Mediafax [31/10/2015]                       
 
 
Oficiali militari şi din domeniul securităţii din Egipt, care au făcut declaraţiile sub protecţia anonimatului, au precizat că toate cele 224 de persoane aflate la bordul avionului erau cetăţeni ruşi, transmite Associated Press în pagina online.
Avionul companiei aeriene ruse Kogalimavia, care avea la bord 217 pasageri şi şapte membri ai echipajului, s-a prăbuşit sâmbătă la scurt timp după decolarea din Sharm el-Sheikh, într-o zonă din Peninsula Sinai unde Egiptul se confruntă cu insurgenţa islamistă.
Ministrul egiptean al Aviaţiei civile a declarat că o echipă de anchetatori a sosit la locul prăbuşirii avionului, la sud de oraşul el-Arish, pentru a examina fragmentele epavei şi a încerca să localizeze înregistratoarele de zbor (cutiile negre).
           
[cititi articolul complet în Mediafax]

Niciun comentariu: