miercuri, 30 decembrie 2015

CONCERTUL DE ANUL NOU VIENA 2016An de an acest concert este asteptat de milioane de oameni. In prima zi a noului an, filarmonica din Viena sustine un concert extraordinar prin care celebreaza intrarea in noul an.

CONCERT AN NOU VIENA 2016. Programul de anul acesta, a aratat in modul urmator:

Anul trecut a fost dirijor Zubin Mehta. Dirijorul are o stea pe Walk of Fame al dirijorilor celebri, a dirijat in 2015 Concertul anual de la Viena sustinut de Filarmonica vieneza, potrivit Televiziunii Romane.

Aceasta a fost cea de-a cincea aparitie in ipostaza de dirijor al Concertului de la Viena a maestrului, acum in varsta de 78 de ani. Continuand traditia lui Willi Boskovsky, Clemens Krauss sau Lorin Maazel, Mehta apare in lista dirijorilor care au condus cel mai des Filarmonica Vieneza pe scena concertului de Anul Nou. Mehta a mai dirijat acest concert din Sala de Aur in 1990, 1995, 1998 si 2007.

CONCERT AN NOU VIENA 2016.Concertul de Anul Nou de la Viena demonstreaza si anul acesta ca muzica poate fi gustata timp de 2 ore si jumatate in fragmente mici, pline de umor si fantezie, interpretate cu stil, idei si o acuratete impecabile. Ca de obicei, valsurile lui Johann Strauss sunt preferatele Filarmonicii din Viena, insa, sub indrumarea dirijorului Zubin Mehta, unul dintre cei mai iubiti dirijori ai momentului, telespectatorii vor asculta si lucrari de Eduard Strauss, Josef Strauss sau Franz von Suppe.

Sursa:Fresh24
Data:29.12.2015

Niciun comentariu: