vineri, 22 ianuarie 2016

Capriciile iernii.Cleveland Hopkins Airport :incursiune pe pistaPublicat pe 21 01 2016
Un muncitor  de la întreținerea Aeroportului Hopkins din Cleveland a condus un vehicul de oras pe o pistă  la miezul nopții duminică, chiar pe sub aripa unei aeronavă care era gata de decolare.
 Conform publicatiei electronice cleveland.com s-a declansat o ancheta interna pentru a se stabili circumstantele in care a avut loc incidentul,iar lucratorul respectiv a fost trecut in concediu administrativ pana la finalizarea investigatiilor.
Un reprezentant al aeroportului a descris incidentul ca unul izolat si a asigurat publicul calator ca nu ar trebui sa se indoiasca de siguranta pistei aeroportului.
Aeroportul din Cleveland datoreaza sute de mii de dolari ca urmare a amenzilor pe care le-a incasat .
Echipele de intretinere nu au dezapezit in mod adecvat pistele de gheata si zapada, iar acest incident vine tocmai când Administratia Federala a Aviatiei urmeaza sa ia o hotarare finala, de ani de zile dezapezirea pistei aeroportului fiind o mare problema.
Lucratorul care a intrat cu o masina personala pe pista trebuia sa ajute echipele de dezapezire .El a ignorat toate semnalele luminoase si acustice care indicau ca respectiva pista era activa.

Sursa:cleveland.com


Niciun comentariu: