joi, 7 ianuarie 2016

Public Enemies 2009 (Inamicii Publici), film online HD, subtitrat în Română

Posted in Biografic, Crime, Filme HD, Istoric Tags: , , , , , , ,
Urmărește online filmul Public Enemies 2009 (Inamicii Publici), cu subtitrare în Română și calitate HD.

       Public Enemies 2009 (Inamicii Publici), film online HD, subtitrat în Română

Public Enemies este un film de dramă/biografic regizat de Michael Mann şi se bazează pe ultimii ani din viaţa unuia dintre cei mai cunoscuţi spărgători de bănci din America, John Dillinger. Evenimentele din film se desfăşoară în perioada Marii Recesiuni din anii 1933-1934, prezentând modul în care agentul FBI Melvin Purvis a fost nevoit să recurgă la anumite inovaţii pentru a-l prinde atunci când Dillinger a fost declarat de către FBI ca fiind „Inamicul Public Nr. 1”. De asemenea, în acest film este prinsă şi relaţia pe care a avut-o Dillinger cu cântăreaţa şi chelneriţa Billie Frechette.
După ce îl ucide pe Charles Floyd (Channing Tatum), agentul FBI Melvin Purvis (Christian Bale) este promovat de J. Edgar Hoover (Billy Crudup) să conducă vânătoarea jefuitorului de bănci care are legături strânse cu mafia, John Dillinger (Johnny Depp). Purvis îi împărtăşeşte dorinţa lui Hoover de a folosi metode ştiinţifice pentru a lupta împotriva criminalităţii, metode care includ colectarea de amprente sau ascultarea telefoanelor. Între o serie de spargeri de bănci, Dillinger se întâlneşte cu Billie Frechette (Marion Cotillard) la un restaurant şi o uimeşte prin cumpărarea unei haine de blană. Frechette se îndrăgosteşte de Dillinger chiar şi după ce acesta îi dezvăluie cu ce se ocupă, iar aceştia devin apoi inseparabili.
Purvis conduce o tentativă de capturare la un hotel unde crede el că se află Dillinger, însă un agent este ucis de către Baby Face Nelson (Stephen Graham), care reuşeşte să scape împreună cu Tommy Caroll (Spencer Garrett). Purvis îi cere lui Hoover să aducă oameni ai legii profesionişti care ştiu cum să prindă criminalii, morţi sau vii, inclusiv pe Texanul Charles Winstead (Lang). Poliţia îl arestează pe Dillinger şi banda sa în Tucson, Arizona, după un schimb de focuri la un hotel unde sunt cazaţi...citeste mai departe

Sursa:FILME-BUNE.NET

Niciun comentariu: