miercuri, 10 februarie 2016

GOURMET’S ANCHOR


Posted on  

Bucurestiul atat de imperfect pentru unii, e perfect pentru cei care il privesc cu ochii inimii. Asa ca de curand mi-am lasat pasii sa ma poarte pe unde a vrut sufletul si intr-o zi de iarna insorita am poposit in Herastrau la Cherhanaua Ancora, la un media brunch ce mi-a aratat frumusetea locului si varietatea delicioasa a preparatelor. 1937092_542146652619057_1031955710452663261_n
Designul simplu ofera o atmosfera linistita ce aminteste de mare, de briza ei si de fericirea pe care doar marea o aduce cu fiecare val, ce-i drept marea nu e la doi pasi dar nici lacul nu-i de refuzat.
12238118_524957371004652_1389539626778903665_o
Si cum totul aminteste de mare si de cherhana, meniul este bineinteles unul specific, ce ofera din plin preparate pescaresti dintr-o varietate mare de peste si fructe de mare!
12360253_533780043455718_4753977342418080010_n
Meniul variat ofera preparate din ingrediente proaspete, abia scoase din mare, creveti, calamari, midii, bibani, calcani dar si alte tipuri de peste...citeste mai departe

Sursa:Gabriela Simion
Data:8 februarie 2016

Niciun comentariu: