luni, 1 februarie 2016

Micul PROFET, copilul indigo care a uimit lumea ştiinţifică. Spune că a TRĂIT PE MARTE VIDEO

Boris Kiprianovici, alintat de familie Boriska, este deja o vedeta internationala, fara sa-si fi dorit el, ori familia lui, vreodata asa ceva.


Baiatul care pretinde ca a trait pe Marte si ca are o misiune de indeplinit pe Terra, alaturi de alti copii supradotati ca si el – numiti "copiii indigo", a atras nu doar atentia amatorilor de senzational, ci a comunitatii stiintifice, scrie expunere.com.
Articolul pe care ziarul "Pravda" i-l dedica in 2004 l-a facut celebru si a fost tradus in numeroase alte limbi, iar de atunci, micul Boris e urmarit cu maxim interes atat de specialisti, cat si de cei preocupati de misterele lumii.

Abilitate incredibila
S-a nascut la 11 ianuarie 1996, in orasul Volski din regiunea rusa Volgograd, intr-o familie din clasa medie (mama-medic dermatolog, tatal-ofiter in rezerva), Boris a provocat de la bun inceput uimire.
Mama lui l-a adus pe lume fara nici o durere, iar ulterior, a constatat ca "puiul meu rareori plangea si nu se imbolnavea niciodata". A fost capabil sa-si mentina capul la numai 15 zile si sa-si priveasca mama in ochi, performante pe care bebelusii le reusesc abia la cateva luni. A rostit primul cuvant ("baba") cand avea 4 luni, iar la varsta de 7 luni, inspirat de ce a vazut pe un perete, a construit prima propozitie: "Vreau un cui".
La varsta de un an si jumatate, copilul putea deja sa citeasca titlurile mari din ziare. Cateva luni mai tarziu a desenat folosind culorile violet si galben, iar specialistii care i-au analizat "pictura" au tras concluzia ca e vorba de contururi umane, cu aurele lor energetice.
La gradinita, Boris si-a socat educatoarele cu memoria exceptionala si o abilitate incredibila de a acumula noi informatii, dar si de a folosi notiuni complicate, cu mult peste puterea de intelegere a unui prescolar. "Nimeni nu l-a invatat asta", a povestit presei mama lui, Nadejda. "Dar uneori, se aseaza in postura lotusului (pozitie yoga) si incepe sa vorbeasca despre Marte, despre sistemele planetare, civilizatii indepartate. Ceva de nu ne vine sa credem urechilor!".
Boriska si-a speriat parintii insirand numele planetelor sistemului nostru solar, ba chiar si ale satelitilor si ale altor galaxii, ei crezand ca baietelul lor si-a iesit din minti. Abia cand au verificat in tratatele de astronomie au constatat ca micutul vorba "ca din carti". "A inceput sa le vorbeasca oamenilor despre pacatele lor. A abordat un individ pe strada pentru a-i spune sa termine cu drogurile. Barbatilor le spunea sa inceteze sa isi insele nevestele...
Micul profet ii avertiza pe oameni despre necazuri si boli viitoare, ceea ce a creat o reputatie nefavorabila parintilor sai", a titrat presa rusa. Lumea a aflat repede despre acest baietel iesit din comun, dar putini au fost cei dispusi sa il ia in serios.


Citeste mai mult pe RTV.NET: http://www.romaniatv.net/micul-profet--copilul-indigo-care-a-uimit-lumea-stiintifica--spune-ca-a-trait-pe-marte-video_270643.html#ixzz3ytgBLDZQ
Data:31.01.2016

Niciun comentariu: