marți, 23 februarie 2016

Sport.Tudor, gest incredibil la Dinamo - Chiajna 4-0! Ce i-a spus antrenorului Falub şi nu s-a auzit la TV: "Vezi că fundaşii tăi centrali sunt blat!". Antecedentele lui Tincu şi Mamele cu Dinamo | EXCLUSIV

Un moment bizar s-a petrecut, sîmbătă seara, la jumătatea primei reprize a meciului Dinamo – Concordia Chiajna (4-0). Profitând de o întrerupere din timpul jocului, arbitrul central Alexandru Tudor a mers la marginea terenului şi s-a aşezat pe linie, în dreptul băncii de rezerve a Concordiei. Camerele TV au surprins momentul, iar comentatorii DigiSport au relatat, amuzaţi, faza: “Se pare că Tudor i-a luat locul tuşierului şi acum vorbeşte cu Adrian Falub. Oare ce au de discutat cei doi?”.

Minutul 33: Tudor se duce "înţepat la bancă", aşa cum au spus comentatorii DigiSport
Conform mărturiilor celor aflaţi pe banca de rezerve a oaspeţilor, Tudor a venit şi i-a spus lui Adrian Falub, pe un ton ridicat: “Vezi că fundaşii tăi centrali sunt blat! Cer roşu la fiecare fază!”. Dialogul a fost auzit clar de toţi cei aflaţi în apropiere şi a produs stupoare pe banca Concordiei.
În acel moment, scorul era 1-0 pentru Dinamo după golul marcat de Rotariu în minutul 13. Reuşita a venit în urma unui penalty acordat de Tudor pentru un fault clar comis de fundaşul central Iulian Mamele asupra lui Mevlja. Mamele a primit şi un cartonaş galben în urma căruia va fi suspendat în ultima etapă din sezonul regulat, la meciul cu FC Voluntari. În afara golului, până în momentul în care Tudor i-a transmis lui Falub că jucătorii săi truchează meciul, Dinamo şi-a mai creat câteva ocazii de gol, profitând de lejeritatea din apărarea oaspeţilor.
Ulterior, Tudor le-a transmis şi jucătorilor Chiajnei acelaşi mesaj. Cristescu şi Pena au povestit, la final, că l-au auzit pe arbitru vorbind despre jocul suspect al colegilor lor din apărare.
Faza golului de 2-0, marcat în minutul 45,  alimentează suspiciunile produse de acuzaţiile făcute anterior de Tudor. Palic, singur la jumătatea terenului, pasează perpendicular pe poartă la Essombe, între fundaşii centrali Mamele şi Tincu. Atacantul de culoare a preluat, stângaci, dar nestingherit, în timp ce fundaşii s-au ţinut la distanţă de el, şi a marcat pe sub Matache, ieşit în întâmpinare. Pe imaginile DigiSport, Adrian Falub este surprins imediat după gol în momentul în care strigă “Băăăă, ce e asta!?” în direcţia fundaşilor centrali. Antrenorul Chiajnei s-a întors apoi spre bancă şi a făcut un gest de om deznădăjduit, cu pumnul în aer...citeste continuarea articolului mai jos

Sursa:Prosport.ro
Data:22.02.2016

Niciun comentariu: