sâmbătă, 13 februarie 2016

Ursul și pădurile virgine readuc România în prim plan la Londra și Zürich

 
Asociația de Ecoturism din România (AER) a reușit să atragă din nou atenția asupra României cu o prezență inedită și foarte apreciată de public la târgurile internaționale de turism de la Zürich și Londra.

Urșii și pădurile virgine au fost în prim-planul ofertei ecoturistice a României și au adus mult public de calitate la stand!
În perioada 28 ianuarie – 07 februarie, AER și-a concentrat forțele pentru participarea cu stand propriu și cu materiale noi de promovare la târgurile internaționale de turism de la Zürich (FESPO - 28-31 ianuarie) și Londra (Destinations – 04-07 februarie).

În cadrul celor două evenimente a fost promovată oferta ecoturistică din România și rețeaua de destinații cu profil de ecoturism ce a început să se contureze la nivel național. Cu bicicleta prin Mara-Cosău în Maramureș, pe cal prin Apuseni, la pas de munte prin Retezat sau cu canotca prin Delta Dunării sunt numai câteva din experiențele autentice ale turismului lent, de calitate, prezentat de AER, aproape de natură și de tradiții.

 „Ursul carpatin și promisiunea pădurilor virgine din Carpați au fost de departe vedetele prezenței noastre la Destinations, Londra.” a declarat Eliza Donescu (Responsabil marketing și certificare AER). „Vizitatorii au venit în număr foarte mare la standul AER în toate cele patru zile de târg și au manifestat un interes enorm pentru vacanțe active în România și în special pentru observarea de animale sălbatice și păsări.”
Atât elvețienii cât și britanicii care au vizitat standul AER au fost deosebit de interesați de o vacanță activă în România, pe urmele carnivorelor mari din Carpați - o adevărată raritate pentru ei - See more at: http://www.amosnews.ro/ursul-si-padurile-virgine-readuc-romania-prim-plan-la-londra-si-zurich-2016-02-13#sthash.ndFMg4oJ.dpuf

Sursa:Amos News
Data:13.02.2016

Niciun comentariu: