luni, 14 martie 2016

Cel puţin 16 persoane au fost ucise într-o staţiune balneară din Coasta de Fildeş, frecventată de turişti occidentali. UPDATE


Paisprezece civili şi doi soldaţi au fost ucişi, duminică, în Coasta de Fildeş, după ce bărbaţi înarmaţi au deschis focul în staţiunea Grand-Bassam, a informat preşedintele Alassane Ouattara, citat de Reuters online. 
UPDATE:  "Şase atacatori au venit în această după-amiază pe plaja din Bassam...Avem 14 civili şi doi soldaţi din cadrul forţelor speciale care, din, nefericire, au fost ucişi", a spus Ouattara.

Cei şase atacatori au fost de asemenea eliminaţi, a adăugat acesta.
 
Cel puţin 16 persoane au murit, inclusiv patru europeni, după ce bărbaţi înarmaţi au deschis focul în apropiere de mai multe hoteluri din Coasta de Fildeş, relatează The Guardian. Guvernul a anunţat că forţele de securitate i-au eliminat pe cei şase bărbaţi care au atacat trei hoteluri din staţiunea Grand-Bassam, situată la aproximativ 40 de kilometri de oraşul Abidjan.

Presa locală a anunţat că bărbaţi înarmaţi au intrat duminică în hotelul L’Etoile du Sud, luând ostatici turişti şi membri ai personalului.

Un purtător de cuvânt din cadrul Ministerului francez al Afacerilor Externe a spus că un cetăţean francez a fost ucis...citeste mai departe

Sursa:Gândul.info
Data:13.03.2016

Niciun comentariu: