joi, 10 martie 2016

Judeţul Bistriţa-Năsăud, în pavilionul României la Târgul Internaţional de Turism de la Berlin

 
Judeţul Bistriţa-Năsăud se prezintă zilele acestea la Târgul Internaţional de Turism de la Berlin care ţine până duminică. Asociaţia Promovarea Turismului ”Turist în Bistrița-Năsăud” este cea care promovează judeţul fiind reprezentată de Claudia Andron, în calitate de preşedinte, şi de Felicia Szucs, manager de proiecte.
Potrivit unui comunicat al organizaţiei, Asociația pentru Promovarea Turismului ”Turist în Bistrița-Năsăud” participă, în perioada 9 – 13 martie 2016, la Târgul Internațional de Turism de la Berlin, cu un stand propriu în cadrul pavilionului alocat României. Este prima participare a județului Bistrița-Năsăud la un eveniment de anvergură internațională dedicat promovării destinațiilor și produselor turistice.
În cele cinci zile ale târgului, din care trei destinate specialiștilor, iar două publicului, Asociația Turist în Bistrița-Năsăud prezintă tuturor celor interesați resursele turistice ale județului: locurile minunate pe care le avem, tradițiile, obiceiurile, costumul popular, serviciile, posibilitățile de cazare și gastronomia autohtonă, precum și oportunitățile de dezvoltare a afacerilor sau parteneriatele public-private ce pot fi stabilite în acest domeniu...citeste mai departe

Sursa:TimpOnline.ro
Data:09.03.2016

Imagini de la Pavilionul RomanieiVIDEO:HeimaTunes - Wie klingt Heimat in Rumänien
 Heima Tunes
Publicat pe 9 mar. 2016

Niciun comentariu: