luni, 14 martie 2016

Şi-a arătat părţile intime la televizor, însă nu te-ai fi aşteptat să facă asta pe...plajă!

 
S-a făcut cunoscută drept "cântăreaţa fără chiloţi", după scandalul de proporţii cu televiziunea publică, unde a cântat fără lenjerie intimă. Totuşi, Bijou mărturiseşte că este o fire extrem de pudică, iar la plajă îşi face apariţia aşa cum nimeni nu bănuieşte.
 
Elena Turcu, alias Bijou, lasă impresia unei femei fatale, care obişnuieşte să apară în cele mai inedite ipostaze. De fapt, tânăra este mama unei superbe fetiţe şi o femeie care se dezbracă doar de dragul...celebrităţii. Dacă mulţi dintre fanii acesteia credeau că Elena obişnuieşte să renunţe la toate hainele şi pe plajele însorite, "cântăreaţa fără chiloţi" aruncă bomba.

Deşi în apariţiile publice caut să arăt o altă latură a mea, mai extravagantă, eu sunt o fire extrem de pudică. De exemplu, la plajă nu fac niciodată topless, nu renunţ în niciun chip la sutien, mai ales la chiloţi. Recunosc faptul că nu am fost niciodată la nudişti"
, a povestit pentru Spynews

Elena Turcu, cunoscută drept BijouA luat o pauză binemeritată de la cântat.

Dispărută de ceva vreme din lumina reflectoarelor, cântăreaţa Bijou s-a bucurat de o vacanţă în inima Franţei, alături de fiica ei.
"Nu am renunţat la cântat, am luat o pauză pentru că am avut nişte probleme cu vechea echipă. Acum pregătim ceva pentru luna septembrie, iar printre rânduri m-am bucurat de o vacanţă alături de fiica mea, la Paris", a mărturisit Bijou, în exclusivitate, pentru SPYNEWS.ro...citeste mai departe

Sursa:Spynews.ro

Niciun comentariu: