luni, 18 aprilie 2016

VIDEO. Barack Obama, mentor într-un clip

Preşedintele american Barack Obama face din nou spectacol într-un clip publicitar care arată cât de important este să le fi mentor copiilor şi tinerilor care aparţin minorităţilor din Statele Unite. Liderul de la Casa Albă şi-a arătat abilităţile de actor şi a jucat rolul de mentor pentru un star din baschetul american, Stephen Curry, pe care îl învaţă chiar şi cum să arunce la coş.Barack Obama: Un dansator nemaipomenit? Nu ştiu dacă oamenii te vor crede... Eşti sigur că vrei să faci asta?
Stephen Curry: Da, cu siguranţă.
Barack Obama: Bine... Prima dată când am văzut Casa Albă a fost în 1984. Tocmai absolvisem colegiul şi lucram ca organizator al comunităţii în New York. Trebuie să ţii cotul puţin mai spre interior. Bine. Aruncă! Asigură-te că stă pe degete.
Stephen Curry: Poate ar trebui să arunc precum un stângaci.
Barack Obama: Poţi să încerci.
Stephen Curry: Nu am decât o singură şansă.
Barack Obama: Despre asta vorbesc. Asta-i ştiinţă! Chiar aici! Sunt cu adevărat mândru de tine, omule! Este un vulcan minunat!
Stephen Curry: Mulţumesc! Nu ai nevoie de tot timpul din lume sau să le ştii pe toate ca să fii mentorul de care cineva are nevoie. Şi nici nu ai nevoie să fii o vedetă NBA sau preşedintele Statelor Unite ca să fii eroul cuiva.
Barack Obama: Susţineţi programul Paznicul Fratelui meu!
Stephen Curry: Fii un mentor!

Sursa:Digi24.ro
Data:18.04.2016

Niciun comentariu: