duminică, 1 mai 2016

Russia: Patriarch Kirill congratulates ISS crew at Easter/Rusia:Patriarhul Kirill ii felicita pe cosmonautii de pe statia orbitala de PastiRuptly TV
 Publicat 1 Mai 2016

Patriarhul Kirill, Patriarhul Moscovei și al tuturor Rusilor ", a tinut o conferință video cu echipajul ISS de la Moscova, duminică, ocazie cu care i-a felicitat pe cosmonauți și astronauți de Paștele ortodox.

SOT, Patriarhul Kirill, Patriarhul Moscovei și al tuturor rușilor (rusă): "De două ori pe an, Patriarhul are șansa de a vorbi cu tine față-în-față, prin ajutorul tehnologiei moderne, pentru  a te vedea in mediul tau. de lucru si pentru a putea  să-și exprime admirația pentru munca pe care o faci ".
SOT, Patriarhul Kirill, Patriarhul Moscovei și al tuturor rușilor (rusă): "Este foarte important ca astăzi, la bordul Stației Spațiale Internaționale, oameni de diferite naționalități [trăiesc] unul lângă altul, oameni din țările care nu au întotdeauna un dialog eficient pe Pământ, dar afișeaza o cooperare minunata în spațiu. "
SOT, Patriarhul Kirill, Patriarhul Moscovei și al tuturor rușilor (rusă): "Cred că pe Pământ țările noastre au multe pericole comune, iar noi trebuie să lucram împreună pentru a face din aceasta planeta un loc mai bun."
SOT, Alexei Ovchinin, cosmonautul (rusă): "La rândul meu, aș dori să vă urez sănătate, prosperitate, mult noroc și toate cele bune!"

Niciun comentariu: